REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

RAHATLAMA KOLTUĞU

Hareket ettirilebilen ve gündüz yatılabilen koltuk.

Horcher "Cosychair" (rahatlama koltuğu) bir koltuğun konforu ile tekerlekli sandalyenin mobilitesini ve de lüks bir gündüz yatağının kullanışlılığını birleştirir. İdeal bir bakım ve tedavi koltuğudur.

Başlıca özellikleri:

Yüksek düzeyde konfor ve emniyet, Sağlam, toz boya ile kaplı çelik iskelet, En iyi kaliteden ve en kusursuz desteği sağlamak için kullanılan değişik yoğunlukta olan sünger, Üstün kaliteli, kuzu yününden yapılmış olan ve hem oturulan hem de ayak konulan yerin üstünün kaplı olduğu koltuk yüzü, decubitus(vücutta yara açılma durumlarından) sıkıntısı olan hastalar için idealdir ve ayrıca kolayla çıkartılabilir ve ılık suyla yıkanabilir, Koltuğa hem yan taraftan hem de ön taraftan kolayca oturulur, Oturmaktan uzanmaya kadar, el değmeden sağlanan herkes için ideal pozisyon, Sırt ve ayak koyma bölümleri müstakil ve kolay hareket eden hidrolik bir mekanizma tarafından kontrol edilmektedir. Dört adet 15cm çapındaki kilitlenebilir tekerlek sayesinde kolaylıkla manevra yapılabilir.

"Cosychair" rahatlama koltuğu, kovaya benzer şekli, hassas ve baskı azaltan kaplamasıyla bir çok yaşlı insanın - özellikle artrit, alzheimer ve parkinson hastalığı olanların- yaşam kalitesini yükseltebilir.



Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam