REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

AEROLIFT TUVALET KALDIRACI

Standart tuvalet kaldirac tipi;
Tuvaletten kalkmak onemli bir harekettir. Eger kalkmak zorlasirsa kisi tuvalet oturaginin yuksekligini durumun ayarlattirabilir. Bu oturak boyu daha yuksek olan tiplerdir. Oturak yuksek tip olunca kisi kendi kendine daha kolay kalkabilir ve bakicinin egilmesine luzum kalmaz fakat yeni sorunlar olusur. Cok yuksek de iyi degildir! Oturak cok yuksek oldugunda ikinma veya idrarin akisinda zorluk cekilebilir. Ideal olan kisinin kalkmasi icin oturagin yuksek olmasi ve tuvalet yaparken de asagida olmasidir.

Care: Aerolet Tuvalet kaldiraci kisinin cussesine bakilmadan bu hareketi yaparken en iyi destegi saglar. Aerolet Tuvalet kaldiraci kisiye rahat ve muntazam bir sekilde tuvalette otururken asagi ve yukari hareket etmesinde dugmeye basarak ayarlama imkani verir. Sol ve sag taraftaki kollarda senkronik bir kontrol mekanizmasi ile calisan tuvalet kaldiracinin kisiyi tuvalet oturagina oturmak icin alcalmasi ve de kalkma hareketinde de yukari kaldirmasi saglamaktadir.



Vertikal tuvalet kaldirac tipi
;
Bu tip kaldirac dikey kalkma pozisyonuna gore ayarlanmistir.d-up’ motion. Kalcalarinda ve/veya dizlerinde cok az hareket kabiliyeti olan ya da hic olmayan kisiler icin idealdir.

Vertikal (diket) tuvalet kaldiraci kisiye mukemmel destegi saglar ve kisinin tabii sekilde kalkmasina destek olur. Son derece sessiz olan bu tuvalet kaldiraci kisilerin artrit, kas distrofisi, Multiple skleroz MS, bacaklarda kas kuvvet kaybi, hemofleji, felc ve bunun gibi hastanin hareket kabiliyetinin kisitlandigi hastaliklarda ideal bir kaldiractir.

 

İnteractive fotoğraf için tıklayın!

Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam