REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

DIANA

DIANA ürün yelpazesi genelde lift (kaldıraç) amaçlı olup  firmamız, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’da hem kurumsal yerlerde hem de evde bakım hizmetlerinde bu ürünü senelerce kullanmış ve hoşnut kalmış müşterileriyle iftihar eder.

Emin ve konforlu transfer imkanı veren DIANA’da acil açma/kapama düğmesi, yardımcı aşağıya indirme aleti, çift makaralı ve tekerlekli sandalyelerin, komodinlerin v.s. etrafını kolaylıkla sarması için ayarlanabilen bir tabanı vardır. Horcher’ın diğer yer kaldıraçlarında olduğu gibi DIANA’ya IBS (Akıllı Batarya Sistemi) denilen sistem takılıdır. Buna göre, bir kaç dakika da olsa kullanılmadığında alet uyur moduna geçer ve bu şekilde de bataryanın kuvveti korunmuş olur. Bataryanın doldurulması için iki aşamalı duyulabilir uyarma hatırlatıcısı vardır.

DIANA, birçok çeşit kaldırma askıları ile kullanılabilir.  Bu ürünler çeşitli ölçü ve malzemeden yapılmış olarak mevcuttur. 158 kg kadar hastaları kaldırabilir. Geniş açılabilen barları ve isteğe bağlı alınabilen dijital tartısı ile belki de aradığınız üründür.

ürün videosu izlemek için tıklayın!

Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam