REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

RAISA

İhtiyacınız olduğunda azami desteği alacağınız ürün

Horcher ürünlerinden diğer patentli bir ürün de RAISA olup bacaklarındaki kasların  zayıf olmasından dolayı güvenli bir şekilde kendi kendilerine ayağa kalkamayanlar için “oturmaktan ayağa kalkmaya geçilen” durumda yardım etmek  amaçlı tasarımlandırılmıştır. Hem evde bakımda hem de kurumsal kuruluşlarda kullanılmak için ideal olan RAISA kuvvetli kaldıracı ile hastaya bakan kişiyi manuel kaldırma stresinden ve sırtını sakatlama riskinden kurtarır.

Düğmeye basma halinde, motorize olan dizlikler saniyede efektif bir şekilde doğru yükseklikte bacağa destek olurlar. Aletin alt kısmındaki ayaklar kolaylıkla yana açılabilir ve aletin stabilitesi artar ve tekerlekli sandalyedeki hastalara giriş kolaylaşır. Alanı kısıtlı yerlerde de manevra yapabilmesi için aletin ayakları kapalı pozisyona getirilebilinir.

Kişinin giyinme, tuvaletini yapma, yıkanma gibi günlük işlerinde faydalı bir yardımcıdır. RAISA aynı zamanda yürüyüş alıştırmaları yapmak amacıyla da kullanılır. Ayak altında duran kapak kolaylıkla çıkartılır. Ayrıca, kaldıraç askı çeşitleri olarak  hem acıtmaz ve  güven verici destek vazifesini görür.
Hastalarınızın ayağa kalkmada problemi varsa ya da hasta olan sizseniz neden hemen “hiç bir alma mecburiyeti” olmadan denemek için yetkili Horcher distributörü, Akay Grup’la temasa geçmiyorsunuz?..

ürün videosu izlemek için tıklayın!

Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam