REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

FORELLI

Duş sedyesi ile hakikaten devrim yaratan bir ürün olan FORELLI özellikle son derece kısıtlı hareket kabiliyeti olan hastalar için tasarlanmıştır.

Merkezi kolonun her iki tarafında olan elektronik ayak kontrolleri duş arabasının ideal yükseklik sağlanıncaya kadar aşağı ve yukarı inmesini sağlar. Ayrıca, aynı kontrollerle FORELLInin yan panellerinin aşağıya indirilmesiyle sağlanan düz düzey, hastanın yataktan ergonomik olarak tasarlanmış sedyeye transferinin güvenli bir şekilde yapılmasını mümkün kılar. Yan paneller kaldırılınca da transfer ve yıkama sırasında güvence sağlanmış olur.

FORELLI ile herhangi bir duş sedyesiyle olduğu gibi hastanın üst kısmı yıkanabilir. Ayrıca diğer emsallerinden ayrıcalıklı olarak FORELLInin bir ekstra patentli özelliği olan ayak kontrol pedalları ile sedye yüzeyi ortasından kaldırılabilir ve hasta kolayca arka tarafına döndürülür. Böylece yıkama işi konforlu bir şekilde hem hasta hem de bakıcı için tamamlanmış olur. Bakıcı için ne kaldırma sorunu ne de herhangi bir sırt incinme riski olur.
 
 
 

 

ürün videosu izlemek için tıklayın!

Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam