REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

YANIK ÜNİTESİ

Horcher’in Türkiye genel distribütörü Akay-Grup Ltd.Şti. sizlere yanık ünitesi olarak Horcher ‘dan üç adet ürünü bir araya getirerek sunmaktan kıvanç duyar.
Horcher ürünlerinden Lena küvetini, Mona hasta kaldıracını (sedyeli veya sandalyeli) ve son olarak da son derece fonksiyonel hasta yıkama sedyesi Forelli ’yi önemle tavsiye ederiz.

LENA 230 H-300-4 TİPİ HASTA YIKAMA KÜVETİ

Yükselip alçalabilen küvet Lena 230 H-300-4 Hastanın her iki kolunu yerleştirebileceği destek noktalarına kadar birçok ergonomik hususlar dü- şünülerek tasarlanan bu küvetlerde emniyet, kalite ve konfor ön planda tutulmuştur.
Küvetin aksesuarları da en kaliteli malzemelerden olup buna dünyaca ünlü Alman Grohe musluklarını örnek verebiliriz. Ayrıca küvetin arka kısmı motor bakımına ve mekanizma kontrolüne kolaylıkla müdahale edilmesine olanak tanımaktadır.

Küvetin gövdesiyle kontrol paneli yüksek kaliteli cam-fiber plastik maddesinden (GFRP) yapılmaktadır. Küveti yukarı kaldıran mekanizma sağlam çelik tabandan üretilmiş olup tamamen galvanizlidir .
Düz bir duzeyin sağlanması için 4 ayağı üzerinde ayarlanma yapılabilir. Kullanıcı , gürültüsüzce çalışan ve koruyucu bir kutu içerinde bulunan iki adet motoru el kumandası ile çalıştırır ve dört ray mekanizması ile küveti aşağı yukarı hareket ettirebilir.
Bu küvetler içindeki suyun sıcaklığını uzun süre koruyan, hijyenik yönden de bakımı çok kolay olan bir maddeden yapılmaktadır. Yanık ünitelerinde kullanmak üzere hazırlanan bu küvetler özel bir madde ile de kaplatılarak kullanılan ilaçlara karsi ekstra dayanıklılık sağlanabilir. Yükseklik kullanıcının boyuna göre uzaktan kumanda ile ayarlanabilir. Dijital göstergesi ile akan suyun sıcaklığı kolayca kontrol altında tutulur. İsteğe göre ek aksesuarlar da takılabilen bu küvet tipi normalde beyaz renkte olup zengin bir renk seçme imkanı da bulunmaktadır.
Kuzey Amerika ve Avrupa’da bu tip küvetler hafifliği, sağlamlığı ve metal tiplerine nazaran göze çarpan ucuzluğu ile tercih edilmektedir. Bir de metal kuvetlerde olabilecek paslanma lekeleri de bu tip kuvetlerde tarihe karışmış olmaktadır.

MONA HASTA KALDIRMA SİSTEMİ

MONA , hastayı küvete yerleştirirken hastanın durumuna göre hem oturma sandalyesi ile hem de hastanın uzanmasını sağlayan sedye ile kullanılabilir. Böylelikle hastayı yataktan küvete taşımak sorun olmaktan çıkmıştır. Bu kaldıracın akıllı batarya sistemi , bataryanın zayıfladığını bir uyarı mekanizması ile bildirir. Hastanın ağırlığını gösteren ekstra aksesuarlar da ( tartı sistemi )isteğe bağlı sunulmaktadır. Hasta konforu, güvenliği ve kullanıcının işlerinde kolaylık sağlanması her zaman ön planda tutulmuş hususlardır.

 

FORELLI HASTA YIKAMA SEDYESİ

Yanık ünitelerinde hastanın günlük yıkanması / tedavisi için Forelli yıkama sedyesi kullanılmaktadır. Horcher’ı diğer tüm yıkama sistemlerinden farklı kılan taraf, sedye ortasındaki mekanizmayı hastanın her iki tarafındaki pedallar vasıtasıyla el değmeden sağa sola çevirerek yıkama imkanı sağlamasıdır. Forelli ayrıca aşağı ve yukarı da hareket ettirilebilmektedir.



Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam