REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

 

Erlau İnsan Bakımı  ® Programı huzur evleri, engelli bakım evleri ve +55 yaş daireler için yeni standartlar belirliyor. Zarafetle , güvenlik ve işlevselliğin birleştiği ürün. 

 

Yüksek kalitede malzemeler, optimum işlevsellik, ergonomik tasarımlı, son derece kolay kullanılabilen ve bir dost eli kadar güvenli bu ürünler, kullanıcıya destek ve güven vererek, yaşamı kolaylaştırır. Başkalarına bağımlılıktan kurtarır.

 

 

 

 

 

                                                              

Küvete girerken ve çıkarken, verdiği destek ve sağladığı konforun yanında, güvenlik ve stil birleşti. Duş oturma  sandalyeleri  duvara takılıyor. Göze son derece hoş gelen, banyonuza uygun  renk ve şekillerde sunuluyor. Erlau’nun barları da  zarif ve ergonomik şekillerde ve de güvenli sağlam malzemelerle çeşitli renklerde sunuluyor.

Bu yenilikçi çelik raylar kolayca, sabitlenip, tavana monte edilebilir. Alternatif olarak, yerden ısıtma banyo için, yere de monte edilebilinir. Döner koltuk yüksekliği kullanıcının bireysel ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir.

Erlau’nun işlevsel olarak optimum güvenlikli raylarının birçok avantajı vardır. Bu raylar, menteşeli veya sabit, çeşitli uzunluklardadır. Entegredir. Ayarlanabilir fren sistemine sahiptir. Gizli montaj plakası vardır. Patentli çift açılı düzenleme yüksekliğine sahiptir. Ayrıca, özel durumlarda güvenli montaj için, özel kitlerle desteklenebilir.

Mükemmel ahşap ve paslanmaz çelik yapısı şık tasarımlı banyolara uyumludur. Bu özel sistemler , tüm banyolar, oteller, özel bakım kurumları için idealdir.


 

 

 Erlau bir Alman kuruluşudur.  Erlau Ürünleri, Bir dost eli kadar güvenli…

 Ürün videosu izlemek için tıklayınız!



Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam