REFERANSLARIMIZ       DOWNLOAD       SSS
 
 

LEXA

Artık hastayı yatar vaziyetten oturur vaziyete getirmenin zor ve biçimsiz şekilde olmasına gerek yoktur. Her şey bir düğmeye basmak kadar kolay..

LEXA  hakikaten çeşitli imkanları olan bir kaldıraçtır ve neredeyse her transfere uygun olup dünyanın her tarafındaki sağlık bakım personelince kullanılmaktadır.

Yerden yatağa, tekerlekli sandalyeden banyoya, ya da bir yerden diğerine hastayı geçirirken kullanılabilir.  Patentli bir “hastayı yerleştiren” olarak LEXA güvenli, sallantısız transferi ve  gayet düzgün bir şekilde hareketi sağlar. Bu, kolayca kullanılan elektronik el kontrol düğmeleri ile sağlanmakta olup bakıcının hastasına dikkatini daha iyi vermesini sağlar. 

Birçok kurumsal hasta bakım yerlerinin LEXA’yı hastanın konforunun  artması ve bakıcıda olabilecek olan zedelenmelerin önlenmesinde “elzem yardımcı” olarak görmesi şaşırtıcı değildir.

Yerin geniş olmadığı yerlerde daha geniş geçit imkanı sağlayabilmek için ya da büyük tekerlekli sandalyelerin etrafında manevra yapabilmek için LEXA’nın alt bölümünün genişliği ya elle ya da elektronik olarak ayarlanabilir.

Acil durumlarda çalıştırma/kapatma düğmesi, yardımcı  aşağıya indirme düğmesi standart özelliklerden olup dijital tartı ise opsiyoneldir. LEXA modelleri 271,8 kg kadar kaldırma kapasitelidir. Çeşitli ölçülerde ve değişik malzemelerdeki kaldıraç askılarıyla kullanılabilir.

ürün videosu izlemek için tıklayın!

Sitede bulunan tüm ürün ve görsellerin hakları AkayGrup'ta saklıdır.
İzinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. Copyright© 2009 - AkayGrupMedikal.
Sitemiz en iyi şekilde 1024x768 ve üzeri ekran çözünürlüğü
IE.6.0 / Firefox 1.0 / Safari 2 ve üzeri tarayıcılarda seyredilir
Tasarım&Programlama : GunceReklam